BMW Motorrad presenteert de BMW C Evolution

BMW Motorrad presenteert de BMW C Evolution. Met de BMW C Evolution is het mogelijk om de toekomst van mobiliteit nu al te ervaren.

Deze elektrische maxi-scooter bestaat uit duurzaamheid, dynamiek en beweeglijkheid met een oogverblindend design. Met deze maxi-scooter zijn uitlaatgassen en lawaai verleden tijd. Ook laat de maxi-scooter het overige stadsverkeer ver achter zich. Deze elektrische motor zorgt voor dat de plek van bestemming snel bereikt kan worden. Met een actieradius van 160 kilometer kan je de gehele dag genieten van deze maxi-scooter. Deze actieradius wordt mede bereikt door 4 rijmodi en een intelligente manier van energie terugwinnen tijdens het remmen en accelereren. De BMW C Evolution stat voor rijplezier zonder compromissen, gezien de prestaties, milieuvriendelijkheid en innovatieve technologie. Tevens biedt BMW 3 jaar garantie op de C Evolution.

Futuristisch design

Op het eerste gezicht is het een typische BMW Motorrad, gezien het futuristisch design van de BMW C Evolution. Uitgerust met LED-verlichting en een groot kleurendisplay onderstreept het de technologische leiderschap van BMW. Daarbij geven de zijpanelen in combinatie met de nieuwe kleur Mineral Grey Metallic een nog modernere uiterlijk. Het design bevat fraaie details, gekleurde stiknaden en een getint windscherm.

Op het eerste gezicht is het een typische BMW Motorrad, gezien het futuristisch design van de BMW C Evolution. Uitgerust met LED-verlichting en een groot kleurendisplay onderstreept het de technologische leiderschap van BMW. Daarbij geven de zijpanelen in combinatie met de nieuwe kleur Mineral Grey Metallic een nog modernere uiterlijk. Het design heeft fraaie details, gekleurde stiknaden en een getint windscherm.

De elektromotor

De elektromotor van de BMW C Evolution is anders dan een gewone verbrandingsmotor, ongekend snel. Aangezien er geen vertraging in de koppel zit, betekend het dat de volle aandrijfkracht altijd beschikbaar is. Het maximale vermogen is 48 PK en beschikt over een koppel van 72 Nm. De elektronische begrenzing staat op 120 km per uur voor een optimaal stroomverbruik en maximale actieradius. In slechts 2,8 seconden accelereert de BMW C Evolution naar de 50 km/h.

De BMW i – modellen zijn de technische inspiratie geweest voor de accu van de C Evolution. De hoogwaardige modules zijn identiek aan die in de BMW i3 en welke in dezelfde fabriek is geproduceerd. Ook zijn onderdelen van het besturingssysteem overgenomen van de i3 en i8. Dit omvat de voltage, stroom en temperatuur en garandeert dat de hoge voltage veilig inzetbaar is.

Laadmogelijkheden

De accu in de BMW C Evolution kan door middel van een geïntegreerde lader gebruik maken van een openbare laadpaal als aan een normaal stopcontact worden opgeladen. De laadstekker welke bruikbaar is in het openbaar, is compatibel met de type 1 van de autostekker. Door middel van een standaard laadkabel, kan de BMW C Evolution opladen aan een huishoudstopcontact. Bovendien is er de mogelijkheid om een Mode 3 laadkabel te gebruiker, welke toegang biedt tot sneller opladen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *